Beweeg je lichaam - Beweeg je ziel
 Contact & Info   Visie en doel   Kalender   Team 

Authentic MovementBegeleiders zijn:
Groepsaanbod

NIEUW in Centrum Voelen !

Authentic MovementMove the Unknown

In Authentic Movement vertrekken we vanuit de stilte in onszelf om zo de innerlijke impuls, stemming, of verbeelding die in ons oprijst in beweging te brengen. Hier geen danspasjes, alsook laten we muziek achterwege. De dans die daaruit ontstaat kent zijn eigen ritme, is verstild of wild, is subtiel en weinig zichtbaar, tot groots en ruim, is diep en rijk. Onze innerlijke getuige, die niet oordelend aanwezig is, en actief is, verruimt ons (lichaams)bewustzijn. Je komt meer tot een innig contact met jezelf, jouw zelfwaarde en creativiteit. Nadien word je uitgenodigd hier 'kleur' aan te geven (d.m.v. kleurtekening) of om op andere wijze jouw ervaren te integreren. We sluiten af met een deelronde. Voorafgaande ervaring is niet vereist. Voor levensverdiepers !

Na een korte dans- en bewegingsopwarming op muziek word je uitgenodigd om in stilte in Authentic Moving te gaan. We eindigen met een deelronde. Welkom !

Meer informatie vind je ook op de website van Els Soetaert www.aquatouch.be

Er zijn kennismakingsmomenten en najaar reeksen voorzien in Centrum Voelen, zie op kalender website voor meer info

Inschrijven Emailels_soetaert@hotmail.com
Inschrijven Infovia mail of telefonsich 0486/ 27 65 53
DeelnameWens je deel te nemen aan een kennismakingsdag of voormiddag, of aan de reeks, neem dan een kijkje in het aanbod (daarin staat verdere praktiche informtatie wat betreft hoe inschrijven en wat de betalingsvoorwaarden zijn.
BegeleidingEls Soetaert
LocatieCentrum Voelen, Sint-Annastraat 7, 9810 Eke-Nazareth