Beweeg je lichaam - Beweeg je ziel
 Contact & Info   Visie en doel   Kalender   Team 

Vuurloop


Vuurloop

Sinds 2005 mag ik dit ritueel van samen vuur maken, waarna we het uitharken, en door het pad van gloeiende houtskool lopen, begeleiden.

Ik doe het bijzonder graag. In de zomer van 2012 heb ik het geluk gehad om vuurloopbegeleiders uit verschillende continenten te ontmoeten. Het werd een bijzondere bijeenkomst. Sindsdien weet ik me bij elk vuur voor een vuurloop "geconnecteerd" met het vuur van heel wat vuurplaatsen over de hele wereld. Het is een heerlijk weten, een vreugdevol gevoel.

Vuurlopen is transformeren. Vaak transformeren we angst. Vuurlopen is "verbindend" : jij met je innerlijk, jij met de groep. Allen eenzelfde vuur delen, schept een vurige band.

En vuurlopen is ook de liefde in jezelf vrijmaken, liefde is krachtig, en leidt tot engagement en passie.

Ook jij kan dat pad bewandelen. Wees welkom, op welk "ogenblik" je ook bent in je leven.

"Ik hoef niet te weten wie je bent of hoe je hier gekomen bent.
Wat ik wil weten is of jij zonder terughoudendheid bereid bent
met mij door het vuur te gaan."
(Uit: 'de Uitnodiging' van Oriah Mountain Dreamer.)


Begeleiders zijn:
Groepsaanbod

In je leven word je ook met uitdagingen, innerlijke angsten, problemen en doelstellingen geconfronteerd. De vuurloop symboliseert deze persoonlijke barrières waar je als mens regelmatig voor komt te staan. En de inzichten, technieken en vaardigheden, nodig om het pad met gloeiende houtskolen te trotseren, zijn ook van toepassing op je persoonlijke barrières. De inzichten die je in de vuurloopceremonie meestert, zullen je ook brengen naar het realiseren van je persoonlijke doelen en dromen.

De vuurloop wordt gegeven in een veilige en respectvolle omkadering. We zien er op toe dat je steeds vrij blijft jouw keuze te maken: Je stapt pas over het vuur als je energie om te bereiken wat je wil bereiken zo hoog is dat je de 1ste barrière -de gloeiende houtskool- zonder problemen over kan stappen.

Laat deze ongewone gelegenheid niet aan jou voorbij gaan: Overwin wat je weghoudt van datgene wat je al zo lang wilt. Ervaar waartoe jij in staat bent.

Deze vuurloopceremonie gebeurt onder de begeleiding van Syntia Van Erdeghem en team.
Bij inschrijving sturen we een bevestigingsbrief met wegbeschrijving. Inschrijven kan door contact op te nemen met Syntia, of door een mailtje te sturen naar syntia@centrumvoelen.be.

"Natuurlijke vonken hebben meer kracht dan bedachte dingen." Toon Hermans

Syntia heeft een Internationaal Erkend Certificaat in Vuurlopen (gecertificeerd bij Sundoor, Amerika).

BegeleidingSyntia Van Erdeghem